Het Loosterveld

van oude paden naar nieuwe wegen,
Nederlands sjamanisme

Her-inneren

Herinneringen, zo fijn, dat eraan denken pijn doet, omdat iets of iemand er niet meer is. Herinneringen, zo moeizaam, zo pijnlijk misschien, dat ze diep weggestopt zijn.

Twee soorten herinneringen die ver van elkaar af lijken te staan, maar toch ook weer niet. Beide kunnen maken, dat je niet goed functioneert. Slaapproblemen, niet echt kunnen genieten, niet je leven ten volle leven. Beide maken dat inneren, bij jezelf thuis komen, jezelf zijn, moeilijk is.

Her-inneren, omgaan met de herinneringen om bij jezelf thuis te komen en te zijn, het is niet altijd even makkelijk. Soms lukt het niet alleen. En zelfs niet met hulp van dierbaren. Of misschien wel juist niet met dierbaren.

In de 5daagse her-inneren gaan we met elkaar herinneren en her-inneren. Luisteren naar elkaar, luisteren naar jezelf. Voelen wat er gevoeld mag worden. Loslaten. Bij jezelf thuiskomen. Het leven weer oppakken. Genieten van wat zich aandient.

Dat doen we met verschillende werkvormen, onder andere met meditatieve klankreis en het werken met stenen en edelstenen. We sluiten de dag af met een klankbad.

Ben jij er aan toe om deze stap te zetten? Dan ben je van harte welkom.

Voor wie?

Voor iedereen die zich aangesproken voelt. Of het nou herinneringen van langer geleden zijn, of omdat je ergens in het hele corona gebeuren jezelf een beetje bent kwijtgeraakt.

Praktische informatie

  • Data: 2 en 30 oktober, 20 november, 11 december en 15 januari
  • Plaats: RubenRobijn in Duiven
  • Tijd: van 10.00-15.00 uur
  • Investering in jezelf: € 70,00 per dag
  • Aantal deelnemers: minimaal 3, maximaal 6
  • Meer informatie en opgave: Ilonka Heideveld, info@loosterveld.nl