boek: Op verhaal komen in de natuur

 

Het was hoognodig. Mijn boek ‘Van oude paden naar nieuwe wegen, Nederlands sjamanisme’ was er aan toe om bijgewerkt te worden. Tenminste, dat dacht ik. Al schrijvend merkte ik dat het geen bijwerken werd, maar gewoon een nieuw boek. Met elementen uit het oude boek, dat wel.

 

Ook dit boek is een doe-boek. Het nodigt uit om op stap te gaan, de natuur in. Om daar, op de plekken die je ‘roepen’, te gaan zitten en stil te worden. En je zo af te stemmen. De stilte jouw stilte te laten worden. luisteren naar wat de natuur jou te vertellen heeft. Wat mij betreft dé manier om te her-inneren.

 

In dit boek neem ik je mee op stap, zoals ik dat ook doe als ik ga wandelen met groepen. Mee op stap met oefeningen voor onderweg. Kleine rituelen die je kunt doen. Ik geef uitleg van de symboliek. Met de uitnodiging erbij om vooral je eigen weg te gaan zoeken, je eigen manier van afstemmen te ontdekken. Je eigen rituelen te ontwikkelen, als dat bij je past. En vergeet niet: er is geen goed, geen fout, alleen jouw manier.

 

Heel veel plezier onderweg, met dit boek. Ik wens je toe dat het je weer een stap verder brengt op je levenspad. Dat het je helpt om te zijn, helemaal jezelf, goed zoals je bent.

 

Het boek kost € 12,50. De verzendkosten zijn € 4,50

Wil je het bestellen, mail me dan