Het Loosterveld

van oude paden naar nieuwe wegen,
Nederlands sjamanisme

Workshops

Vind je een hele cursus of opleiding teveel en wil je graag een workshop volgen? Dat kan. Ik heb geen vaststaand workshopprogramma, ik vind het fijn om de inhoud van de workshop vorm te geven rond de aanvraag van de groep of rond wat er bij de deelnemers speelt in hun leven. Maar deze thema’s zijn er zoal mogelijk:

  • Het maken van een oceandrum, een drum met het geluid van water.
  • Kennismaking met het Nederlands sjamanisme.
  • Op verhaal komen in de natuur, binnen en buiten ervaren wat de natuur ons te vertellen heeft.
  • Werken met krachtcirkels.
  • Werken met de energie van draken, oermoeders, bomen, stenen of andere elementen uit de natuur.
  • De Heilige Ademceremonie.

Wil je een workshop volgen, mail me, dan prikken we een datum en ga ik het organiseren. Twee personen is voor mij een groep, dus een workshop gaat al gauw door. Ik geef ook workshops op locatie, dus heb je een groep en werkruimte, dan kom ik bij jou.

Workshop 'het pad van de sjamaan'

Je levenspad wandelen in verbondenheid met Moeder Aarde. In verbondenheid met de spirits en je voorouders. Gaandeweg je verbinden met Al Wat Leeft, de natuur en al wat daarin is, zoals bomen, dieren en stenen. Werken met de elementen. In alle eenvoud en zachtheid. Voor mij is dat het pad van de sjamaan.

In deze workshop neem ik je mee op dit pad. Op zoek naar jezelf, voor inzicht in jezelf, verdieping in je levenspad. Om te her-inneren, weer te zijn wie je werkelijk bent, vol in je schoonheid, vol in je kracht, vol in je zachtheid. Goed zoals je bent, helemaal jezelf.

Hoe? Wat we gaan doen? We vullen de dag met elkaar in. We maken in ieder geval een trancereis. Maar verder hangt het af van het thema en de vragen waar jullie mee komen. We kunnen de helende kracht van de krachtcirkel ervaren en leren hoe ermee te werken. We kunnen een Heilige Ademceremonie doen. Of werken met drakenenergie. Maar wat we ook gaan doen, het wordt een helende, verdiepende dag.

Voor wie is deze dag? Voor iedereen die geïnteresseerd is in het Nederlands sjamanisme. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet. Ik geef de dag zo, dat iedereen op haar of zijn eigen niveau mee kan doen.

  • datum: zaterdag 17 augustus
  • Tijd: van 10.00-16.00 uur
  • Plaats: Apeldoorn
  • Investering in jezelf: € 80,00, inclusief thee en water, exclusief lunch (zelf meenemen)

Opgeven kan hier.

Op verhaal komen in de natuur

Op zaterdag 19 oktober geef ik samen met ecoloog Hugh Jansman de dag Op verhaal komen in de natuur. Het thema is de bronst van de herten. Innerlijk leiderschap, luisteren naar jouw 'oer', naar wat jou ten diepste beweegt zijn o.a. thema's die je deze dag helpen bij jezelf thuis te komen.

Alle informatie over deze dag vind je hier.