Het Loosterveld

van oude paden naar nieuwe wegen,
Nederlands sjamanisme

Workshops

Vind je een hele cursus of opleiding teveel en wil je graag een workshop volgen? Dat kan. Ik heb geen vaststaand workshopprogramma, ik vind het fijn om de inhoud van de workshop vorm te geven rond de aanvraag van de groep of rond wat er bij de deelnemers speelt in hun leven. Maar deze thema’s zijn er zoal mogelijk:

 • her-inneren
 • Kennismaking met het Nederlands sjamanisme
 • Op verhaal komen in de natuur, binnen en buiten ervaren wat de natuur ons te vertellen heeft
 • Werken met krachtcirkels
 • Werken met de energie van draken, oermoeders, bomen, stenen of andere elementen uit de natuur
 • De Heilige Ademceremonie
 • Het maken van een oceandrum, een drum met het geluid van water

Een groep bestaat uit maximaal 4 personen. Een persoonlijke workshop aanvragen mag ook. Een workshop van een dagdeel duurt 2 tot 2 1/2 uur. De investering in jezelf is € 60,00. Een dag workshop duurt van 10.00-15.00 uur en de investering in jezelf is € 80,00. Voor beide geldt: exclusief materiaal.


Fable & Fantasy festival

op 17 en 18 juli is in Emmen het Fable & Fantasy festival. Ik sta daar met mijn draken.

Oerkracht. Verbonden met het ontstaan van de aarde. Hoeder van de elementen. Bewaker van schatten, van innerlijke wijsheid. Draak.

Voel je welkom in de drakentent. Om meer te weten te komen over draken, of om je te verbinden met de drakenenergie.

Wil je meer? Ik geef een kleine drakenceremonie, individueel of met een groepje. En een paar keer per dag geef ik een drakendroomreis. Hoe laat, staat bij de tent aangekondigd. De drakenceremonie en drakendroomreis kosten € 5,00.

Workshop 'het pad van de sjamaan'

Je levenspad wandelen in verbondenheid met Moeder Aarde. In verbondenheid met de spirits en je voorouders. Gaandeweg je verbinden met Al Wat Leeft, de natuur en al wat daarin is, zoals bomen, dieren en stenen. Werken met de elementen. In alle eenvoud en zachtheid. Voor mij is dat het pad van de sjamaan.

In deze workshop neem ik je mee op dit pad. Op zoek naar jezelf, voor inzicht in jezelf, verdieping in je levenspad. Om te her-inneren, weer te zijn wie je werkelijk bent, vol in je schoonheid, vol in je kracht, vol in je zachtheid. Goed zoals je bent, helemaal jezelf.

Hoe? Wat we gaan doen? We vullen de dag met elkaar in. We maken in ieder geval een trancereis. Maar verder hangt het af van het thema en de vragen waar jullie mee komen. We kunnen de helende kracht van de krachtcirkel ervaren en leren hoe ermee te werken. We kunnen een Heilige Ademceremonie doen. Of werken met drakenenergie. En natuurlijk kunnen we ook naar buiten, het bos in en de natuur ervaren. Maar wat we ook gaan doen, het wordt een helende, verdiepende dag.

Voor wie is deze dag? Voor iedereen die geïnteresseerd is in het Nederlands sjamanisme. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet. Ik geef de dag zo, dat iedereen op haar of zijn eigen niveau mee kan doen.

De grootte van een groep is maximaal 4 personen. Individueel kan ook.

 • datum: op aanvraag. Op donderdag 19 augustus staat er een workshop gepland. Er is nog plek
 • Tijd: van 10.00-15.00 uur
 • Plaats: Emmen
 • Investering in jezelf: € 80,00, inclusief thee en water, exclusief lunch (zelf meenemen)

Opgeven kan hier.