Het Loosterveld

van oude paden naar nieuwe wegen,
Nederlands sjamanisme
Taribush Kuna Festival

Van 26 t/m 29 juli 2018 is het Taribush Kuna festival in Dwingeloo.

Draken droomreis.

Ben je benieuwd naar de draak in jezelf? Wil je je draak ontmoeten, er mee vliegen, draak worden misschien? In de Draken droomreis is dat precies wat je gaat doen. In diepe ontspanning, het lijkt wel of je droomt, ontwaakt je innerlijke draak en ga je er mee op stap. Vliegen, vuurspugen, zelf veranderen in een draak misschien? In een droomreis kan het allemaal. Draak is binnen het sjamanisme een totemdier of krachtdier. Hij verbind je met je innerlijke wijsheid.

13.00 uur: De draak ontwaakt

15.00 uur: Drakenrijder worden

17.00 uur: Word een draak


Castlefest

Van 3 t/m 5 augustus is het Castlefest. Ik ben te vinden bij de Heidense Bende.

Boomspirit healing.

Ilonka geeft een healing met de boomspirits. Iedere boom heeft een spirit, een ziel. Welke boomspirit laat jou vandaag zijn of haar zachte, sprankelende kracht voelen? Welke boodschap heeft ze voor jou, inzicht, bescherming, heling? Kom in de boomcirkel liggen om zo jouw kracht, jouw zachtheid te ervaren. Jij mens, diepgeworteld, wijdvertakt mens, boom van een mens.

Een healing duurt ongeveer 20 minuten en de investering in jezelf is € 5,00


Green Spirits Festival

van 9 t/m 12 augustus is het Green Spiritsfestival in Zeewolde.                                            Dit jaar staat er een speciale tent:

Moeder Aarde tent

Moeder Aarde biedt alles wat je van een moeder mag verwachten. Ze koestert, troost, luistert en geeft inzicht. Ze biedt geborgenheid, kruip op haar schoot en je voelt je weer even kind. Je mag bij haar zijn wie je bent, goed zoals je bent. Ze is helend, je vindt jezelf bij haar terug.

Je bent van harte welkom in de Moeder Aarde tent als je jezelf een beetje bent kwijtgeraakt. Als je behoefte hebt aan een praatje, een knuffel, aan aarding of een kleine healing. Maar ook als je jezelf niet bent kwijtgeraakt en het fijn vindt om bij jezelf thuis te komen, in de tent een plekje te zoeken voor tijd en rust voor jezelf. Of genieten van de bardo flute, mijn drakenfluit van een lindetak.  En misschien dan toch ook een knuffel of een praatje. Hoe dan ook, je bent welkom om te herbronnen: je hoofd uit, luisteren naar je ziel, op adem te komen en jezelf te ervaren.

Hoeders van de Moeder Aarde tent zijn Ilonka Heideveld en Hans Liekens.


Ilonka Heideveld en Hans Liekens

Over mij, Ilonka, is op deze website genoeg te vinden. Maar bij deze stel ik graag Hans voor:

Als directeur van een ICT bedrijf combineer ik exacte wetenschappen met mijn spirituele ontwikkeling. Wellicht niet een voor de hand liggende combinatie, maar op zoek naar mezelf de enige uitkomst. Via Reiki, Micheal Roads, Wim Hof, Ecointensionsen en Bentinho Massaro, ben ik nu een dankbare student bij Ilonka in de opleiding Nederlands sjamanisme. Ik stimuleer een ieder vanuit de onvoorwaardelijke liefde tot het ontwikkelen van zelfredzaamheid in de zoektocht naar het zelf, waarbij ik graag mijn mogelijkheden inzet om dit proces vorm te geven.

Hans Liekens.


Workshops

naast rust en tijd voor jezelf, worden er in deze tent ook korte workshops gegeven aan het begin en einde van de dag.

herbronnen

Je hoofd uit, luisteren naar je ziel om zo gevoed te worden. Wat is voor jou van belang vandaag? Op adem komen, in je kracht gaan staan, je zachtheid ervaren? Wat in jezelf wil je voeden vandaag? Vanuit rust ga je in een trancereis terug naar de bron, terug naar jezelf, om vanuit jezelf heerlijk te gaan festivallen. Doe je mee, zo aan het begin van de dag?

Omdat iedere ochtend nieuwe energie met zich meebrengt, wordt er tijdens de workshop zelf gevoeld welk thema je meeneemt in de trancereis. Geen workshop is dus hetzelfde.

De workshop duurt ongeveer 1 ½ uur. Wil je nagenieten in de tent? Je bent van harte welkom!

Herbronnen wordt gegeven door Ilonka Heideveld

Donderdag 14.00-15.30 uur; vrijdag 9.30-11.00 uur; Zaterdag 9.30-11.00 uur; Zondag 9.30-11.00 uur

Bij jezelf thuis komen

Na een dag festivallen, waarbij misschien veel in beweging is gezet, kom je in deze korte workshop weer helemaal thuis bij jezelf. Herbronnen, je zachtheid ervaren, jezelf zijn. Alles mag er zijn, jij mag er zijn, helemaal jezelf, goed zoals je bent.

Iedere dag is anders. En daarmee ook wat we in deze workshop precies gaan doen. Ontspannen, bij jezelf thuiskomen, dat staat vast. Maar hoe? Je bent van harte welkom om dat te komen ervaren.

De workshop duurt ongeveer een uur.

Bij jezelf thuiskomen wordt gegeven door Hans Liekens of Ilonka Heideveld

Donderdag 18.30-19.30 uur; Vrijdag 18.30-19.30 uur; Zaterdag 18.30-19.30 uur; Zondag 14.00-15.00 uur