Het Loosterveld

van oude paden naar nieuwe wegen,
Nederlands sjamanisme


Festivals 2019

dit jaar sta ik op de volgende festivals:

Lorelei vrouwenfestival

van 24 t/m 26 mei is op natuurcamping De Banken de lente editie van het Lorelei vrouwenfestival. Ik geef een workshop en ik sta op het verwenveld met Het lied van je ziel.

Het lied van je ziel

Waar zingt jouw ziel van? Wat zingt er in je? Waar droom jij van? Zingt je ziel van schoonheid, van goed zijn zoals je bent? Zingt er een kinderwens of wil je iets anders geboorte geven in je leven? Zingt jouw ziel van reizen, of een ander verlangen? Zingt jouw ziel eigenlijk wel?

Op het geluid van Bardoflute, stem en ratels neem ik je mee naar binnen. Om ten diepste te luisteren naar je innerlijke stem en je zo te verbinden met je hart, je ziel en je zielslied. Om bij jezelf thuis te komen. Aansluitend doen we een kleine ceremonie om jouw lied kracht en zachtheid bij te zetten.

En voor de duidelijkheid: jouw lied is wat je bezielt, je hoeft dus niet te (kunnen) zingen!

Investering in jezelf:

  • € 20,00 voor 30-45 minuten
  • Moeder en dochter € 30,00 voor 60 minuten
  • Van 12 t/m 17 jaar € 10,00 voor 30-45 minuten
  • je vind me op het verwenveld


Workshop

Het lied van de voormoeders

De voormoeders, allen die je zijn voorgegaan, ze zingen in je ziel. Ze zingen van vruchtbaarheid, van liefde. Ze zingen van schoonheid, kracht, zachtheid. Van jezelf zijn, goed zoals je bent.

Luister je met je hart en met je ziel naar hun gezang, dan verbind je je met hen en met je vrouw-zijn. Kom je bij jezelf thuis. Ben jij je eigen lied.

Op het geluid van Bardoflute, stem en ratels, neem ik je mee je innerlijke wereld in om je te verbinden met je voormoeders. Aansluitend doen we een kleine ceremonie.

En voor de duidelijkheid: jouw lied is wat je bezielt, je hoeft dus niet te zingen!

  • zaterdagmorgen 9.30-11.00 uur
  • Veld 2B, tent 1
Workshop

Het lied van de dageraad

De dageraad, magie, nieuw begin, belofte, lokkend… De dageraad in mei op het lente Lorelei begint met uitbundig vogelgezang. Zij weten waar ze het over hebben. En jij? Wat zingt er in jou? Wat in jou wil er gehoord worden?

Op het geluid van Bardoflute, stem en ratels neem ik je mee je innerlijke wereld in om je te verbinden met jouw lied van de dageraad. Aansluitend doen we een kleine ceremonie.

En voor de duidelijkheid: jouw lied is wat je bezielt, je hoeft dus niet te zingen!

  • zondagmorgen 9.30-11.00 uur
  • Veld 2B, tent 1

Oak & Owl festival

van 8 t/m 11 augustus is op natuurcamping De Banken in Zeewolde het Oak & Owl festival, voorheen bekend als het Green Spiritsfestival. Samen met Hans Liekens hoed ik de Moeder Aarde tent

Moeder Aarde tent

Moeder Aarde biedt alles wat je van een moeder mag verwachten. Ze koestert, troost, luistert en geeft inzicht. Ze biedt geborgenheid, kruip op haar schoot en je voelt je weer even kind. Je mag bij haar zijn wie je bent, goed zoals je bent. Ze is helend, je vindt jezelf bij haar terug.

Je bent van harte welkom in de Moeder Aarde tent als je jezelf een beetje bent kwijtgeraakt. Als je behoefte hebt aan een praatje, een knuffel, aan aarding of een kleine healing. Maar ook als je jezelf niet bent kwijtgeraakt en het fijn vindt om in de tent een plekje te zoeken voor tijd en rust voor jezelf. Of om je te verbinden met de bomen of de draak in jezelf. Je bent welkom om te herbronnen: op adem komen, je hoofd uit, luisteren naar je ziel, thuiskomen in de schoot van Moeder Aarde en thuiskomen bij jezelf.

workshops

behalve dat je in de Moeder Aarde tent terecht kunt voor Eerste Hulp Bij Aarding, geven we ook verschillende workshops.

iedere dag begint met het thema Het lied van...

Omdat iedere ochtend nieuwe energie met zich meebrengt, wordt er tijdens de workshop zelf gevoeld welk thema je meeneemt in de trancereis. Geen workshop is dus hetzelfde.

Deze workshop wordt gegeven door mij

Herbronnen

Na een dag festivallen, waarbij misschien veel in beweging is gezet, kom je in deze korte workshop weer helemaal thuis bij jezelf. Herbronnen, je zachtheid ervaren, jezelf zijn. Alles mag er zijn, jij mag er zijn, helemaal jezelf, goed zoals je bent.

Iedere dag is anders. En daarmee ook wat we in deze workshop precies gaan doen. Ontspannen, bij jezelf thuiskomen, dat staat vast. Maar hoe? Je bent van harte welkom om dat te komen ervaren.

Bij jezelf thuiskomen wordt gegeven door Hans Liekens of door mij

Het lied van de bomen

Bomen zingen. Het gezang van de bomen kun je horen, in de wind die fluistert door de kruinen. En als je stil wordt hoor je ook de boom zelf. Ze zingt van vruchtbaarheid, van groei, van diep wortelen maar ook van los kunnen laten. Ze zingt van de stormen, die haar takken afgebroken hebben. En hoe ze weer uitgroeit. Ze zingt van schoonheid, van goed zijn zoals je bent. En in haar lied herken je het jouwe, kom je thuis bij jezelf.

En jij? In de stilte in de trancereis luister je naar haar lied, naar wat zij voor jou zingt. Om zo diep geworteld en in je volle schoonheid de nieuwe festivaldag te beginnen.


Het lied van de draken

In het ei hoort het drakenjong zijn moeder zingen. Van geboren worden, van avontuur, van het leven, met de mooie dingen maar ook met de stormen die je onderweg trotseert. Ze zingt van hoe welkom je bent, hoe mooi je bent, vol in je schoonheid, vol in je kracht, vol in je zachtheid, goed zoals je bent.

Draak, hoeder van de aarde, Ouroboros, de cirkel van het leven. Haar lied brengt je thuis bij jezelf.

In de stilte van de trancereis luister je naar het lied van de moederdraak, om bij jezelf thuis te komen. En zo de nieuwe festivaldag te beginnen.


Hans Liekens

Over mij is op deze website genoeg te vinden. maar Hans stelt zichzelf hier voor:

Als directeur van een ICT bedrijf combineer ik exacte wetenschappen met mijn spirituele ontwikkeling. Wellicht niet een voor de hand liggende combinatie, maar op zoek naar mezelf de enige uitkomst. Via Reiki, Micheal Roads, Wim Hof, Ecointensionsen en Bentinho Massaro, ben ik nu een dankbare student bij Ilonka in de opleiding Nederlands sjamanisme. Ik stimuleer een ieder vanuit de onvoorwaardelijke liefde tot het ontwikkelen van zelfredzaamheid in de zoektocht naar het zelf, waarbij ik graag mijn mogelijkheden inzet om dit proces vorm te geven.

Hans Liekens