Het Loosterveld

van oude paden naar nieuwe wegen,
Nederlands sjamanisme


Festivals 2019

dit jaar sta ik op de volgende festivals:

Taribush Kuna Festival

van donderdag 18 t/m zondag 21 juli is in Dwingeloo het Taribush Kuna Festival.

Ik ben te vinden bij 'verdieping'. Daar geef ik consulten en workshops. Op vrijdag geef ik de workshops samen met Annette Keijzer.

Hoe mijn tent er uitziet weet ik nog niet, Johan Inpijn is mijn materialenman, hij zorgt voor een tent.

Het lied van je ziel

Waar zingt jouw ziel van? Wat zingt er in je? Waar droom jij van? Zingt je ziel van schoonheid, van goed zijn zoals je bent? Zingt er een kinderwens of wil je iets anders geboorte geven in je leven? Zingt jouw ziel eigenlijk wel?

Op het geluid van Bardoflute, klankschaal, stem en ratels neem ik je mee naar binnen. Om ten diepste te luisteren naar je innerlijke stem en je zo te verbinden met je hart, je ziel en je zielslied. Om bij jezelf thuis te komen, jij mooi mens, vol in je schoonheid, vol in je kracht, vol in je zachtheid, goed zoals je bent.

Workshop

In de workshop neem ik je mee op het geluid van bardoflute, stem en ratels om je te verbinden met je ziel. Om ten diepste te luisteren naar je innerlijke stem en daar gehoor aan te geven. Dat doen we in een trancereis en aansluitend geef ik een kleine ceremonie om het lied van je ziel kracht bij te zetten.

Ook al is het thema hetzelfde, iedere workshop is anders!

Het lied van vruchtbaarheid

een vruchtbaarheidsceremonie, voor je kinderwens of om geboorte te geven aan iets in je leven.

Het lied van schoonheid

De schoonheid van imperfectie. Goed zijn zoals je bent. Ervaar je eigenheid, je kracht, je zachtheid, je schoonheid.
Consult

Waar gaat jouw ziel van zingen? Waar droom je van? En lukt het vormgeven van die droom?

Met het thema waar jij mee komt, neem ik je mee op het geluid van Bardoflute, klankschaal, stem en ratels om je te verbinden met het lied van je ziel. Aansluitend doen we een ceremonie om het lied van je ziel kracht bij te zetten.

Weet je niet zo goed welk thema je mee wilt nemen? Dan kan je je ook laten verwennen door de klanken en voelen wat er dan boven komt.

Donderdag

16.00 uur Het lied van je ziel, de schoonheid van imperfectie

Vrijdag

12.30 uur Het lied van je ziel, vruchtbaarheid

16.00 uur Het lied van je ziel, thuiskomen bij jezelf

Rondom de workshops is er tijd voor consulten


zaterdag

12.30 uur Het lied van je ziel, de schoonheid van imperfectie

16.00 uur Het lied van je ziel, vruchtbaarheid

Zondag

12.30 uur Het lied van je ziel, de schoonheid van imperfectie

16.00 uur het lied van je ziel, thuiskomen bij jezelf

rondom de workshops is er tijd voor consulten

Oak & Owl festival

van 8 t/m 11 augustus is op natuurcamping De Banken in Zeewolde het Oak & Owl festival, voorheen bekend als het Green Spiritsfestival. Net als vorig jaar hoed ik de Moeder Aarde tent. Dit jaar samen met Cora van der Eijk.

Moeder Aarde tent

Moeder Aarde biedt alles wat je van een moeder mag verwachten. Ze koestert, troost, luistert en geeft inzicht. Ze biedt geborgenheid, kruip op haar schoot en je voelt je weer even kind. Je mag bij haar zijn wie je bent, goed zoals je bent. Ze is helend, je vindt jezelf bij haar terug.

Je bent van harte welkom in de Moeder Aarde tent als je jezelf een beetje bent kwijtgeraakt. Als je behoefte hebt aan een praatje, een knuffel, aan aarding of een kleine healing. Maar ook als je jezelf niet bent kwijtgeraakt en het fijn vindt om in de tent een plekje te zoeken voor tijd en rust voor jezelf. Of om je te verbinden met de bomen of de draak in jezelf. Je bent welkom om te herbronnen: op adem komen, je hoofd uit, luisteren naar je ziel, thuiskomen in de schoot van Moeder Aarde en thuiskomen bij jezelf.

workshops

Behalve dat je in de Moeder Aarde tent terecht kunt voor Eerste Hulp Bij Aarding, geef ik ook verschillende workshops.

Iedere dag begint met het thema Het lied van...

Omdat iedere ochtend nieuwe energie met zich meebrengt, wordt er tijdens de workshop zelf gevoeld welk thema je meeneemt in de trancereis. Geen workshop is dus hetzelfde.

Herbronnen

Na een dag festivallen, waarbij misschien veel in beweging is gezet, kom je in deze korte workshop weer helemaal thuis bij jezelf. Herbronnen, je zachtheid ervaren, jezelf zijn. Alles mag er zijn, jij mag er zijn, helemaal jezelf, goed zoals je bent.

Iedere dag is anders. En daarmee ook wat we in deze workshop precies gaan doen. Ontspannen, bij jezelf thuiskomen, dat staat vast. Maar hoe? Je bent van harte welkom om dat te komen ervaren.

Deze workshop is op donderdag, vrijdag en zaterdag van 18.30-19.30 uur. En op zondag van 14.00-15.00 uur. Cora geeft deze workshops.

Het lied van de bomen

Bomen zingen. Het gezang van de bomen kun je horen, in de wind die fluistert door de kruinen. En als je stil wordt hoor je ook de boom zelf. Ze zingt van vruchtbaarheid, van groei, van diep wortelen maar ook van los kunnen laten. Ze zingt van de stormen, die haar takken afgebroken hebben. En hoe ze weer uitgroeit. Ze zingt van schoonheid, van goed zijn zoals je bent. En in haar lied herken je het jouwe, kom je thuis bij jezelf.

En jij? In de stilte in de trancereis luister je naar haar lied, naar wat zij voor jou zingt. Om zo diep geworteld en in je volle schoonheid de nieuwe festivaldag te beginnen.

donderdag van 14.00-15.30 uur en zaterdag van 9.30-11.00 uur

Het lied van de draken

In het ei hoort het drakenjong zijn moeder zingen. Van geboren worden, van avontuur, van het leven, met de mooie dingen maar ook met de stormen die je onderweg trotseert. Ze zingt van hoe welkom je bent, hoe mooi je bent, vol in je schoonheid, vol in je kracht, vol in je zachtheid, goed zoals je bent.

Draak, hoeder van de aarde, Ouroboros, de cirkel van het leven. Haar lied brengt je thuis bij jezelf.

In de stilte van de trancereis luister je naar het lied van de moederdraak, om bij jezelf thuis te komen. En zo de nieuwe festivaldag te beginnen.

vrijdag en zondag van 9.30-11.00 uur

Cora van der Eijk is mijn naam. Voor mijn werk begeleidt ik mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking, daarnaast geef ik af en toe les in Meditatie.

Mijn aandacht is bij Bewustzijn, en dit verruimen. Mijn pad heeft mij hierin veel gebracht.

Iedereen heeft zijn/haar eigen pad, machtig mooi vind ik het als ik kan bijdragen.

Een aantal jaren geleden volgde ik de opleiding tot Sjamaan bij Ilonka Heideveld. We hebben vaker samen workshops gegeven en op dit festival hoeden we samen de moeder aarde tent.

Op het moment ben ik bezig met lichtwerk. Nog meer bewust-zijn, lichter leven!

Ik verzorg de workshops ‘herbronnen’ in de avonden, tot jezelf komen.

Licht zal hier zeker een onderdeel van zijn.

Wees welkom!