Het Loosterveld

van oude paden naar nieuwe wegen,
Nederlands sjamanisme


Festivals 2019

dit jaar sta ik op de volgende festivals:

Sjamanistisch Festival te Rotterdam

Op zaterdag 12 oktober is in Centrum Djoj re Rotterdam het sjamanistisch festival. Meer informatie over het festival vind je hier. Ik geef er samen met Petra de Lange de volgende workshops:

Heilige Ademceremonie: Het lied van de dolfijn

Dolfijnen zingen. Ze zingen van ademen. Van hoe je door je af te stemmen op je ademhaling, je afstemt op je ziel. Ze zingen van de scheppende kracht van water. Met hun lied nodigen ze je uit je af te stemmen op je ademhaling, naar binnen te keren en contact te maken met je ziel. Te luisteren naar jouw zielslied. Om thuis te komen bij jezelf en om te luisteren naar wat er in jouw leven geboren mag worden.

In de trancereis ga je zwemmen met dolfijnen. Luisteren naar hun lied. Je verbinden met jouw zielslied, met wat er in je leven geboren mag worden. Aansluitend maken we een offer van zaden en bloesem om dat lied kracht bij te zetten. Met je adem verbind je je met je offer en dat mag je mee naar huis nemen.

Terug naar je natuur

In balans zijn, met jezelf, met je omgeving. De eerste mensen die hier rondtrokken, waren onderdeel van de natuur. Door in balans met de natuur, met Moeder Aarde, te leven, waren ze zelf in balans. Wij leven niet meer in de natuur, maar gaan de natuur in om bij onszelf thuis te komen. En toch, ergens diep van binnen ben je nog steeds onderdeel van en verbonden met de natuur.

In de trancereis neem ik je mee de natuur in, word je weer onderdeel van de natuur. Krachtplekken, bomen, stenen, dieren, door je ermee te vebinden, verbind je je met jouw natuur, kom je bij jezelf thuis. Jij, mooie man, mooie vrouw, vol in je schoonheid, vol in je kracht, vol in je zachtheid, goed zoals je bent.

Aansluitend doen we een kleine ceremonie om je verbinding kracht bij te zetten.