Het Loosterveld

van oude paden naar nieuwe wegen,
Nederlands sjamanisme


Krachtdraakjes

Een krachtvoorwerp, een voorwerp wat kracht geeft. Dat is wat deze draakjes zijn. Kracht kan bijvoorbeeld zachtheid, bescherming, inzicht of healing zijn.

De draakjes zijn gemaakt van cernitklei, de eieren zijn van vilt. In de buik zit iets wat ze kracht geeft. Bijvoorbeeld drakenbloed, hars van de drakenbloedboom. Drakenbloed is beschermend tegen negatieve energie. En het geeft energie.

De draakjes in hun ei, ze wachten op iemand die ze blij kunnen maken. Ieder draakje is uniek. En ieder draakje heeft een andere betekenis en werking. Een draakje in ei kost € 24,50, exclusief verzendkosten.

Wil je een draakje in ei speciaal voor jou gemaakt? Een persoonlijke krachtdraak? Met beschrijving wat hij jou te brengen heeft? Die maak ik op bestelling voor je. De investering in jezelf is € 90,00.

Maak je liever zelf een draakje in het ei? Ook dat kan. In de workshop krachtdraakje maken verbind je je met de drakenenergie, maak je een draakje en een ei. En met een ritueel verbind je je met je zelfgemaakte krachtdraakje. De investering in jezelf is € 90,00, inclusief materiaal.

Voor een draakje van deze pagina, of één speciaal gemaakt voor jou, mail meblauwe draak

ik ben een blauw draakje met drakenbloed in mijn buik. Ik bescherm je. En ik help je jezelf te laten zien. Te zijn wie je bent.Oranje draak

ik ben een vrolijke, oranje draak met drakenbloed in mijn buik. Ik laat angst, spanning, verdriet en zorgen verdwijnen. En ik geef vrolijkheid.


Gele draak

ik ben een geel draakje met drakenbloed in mijn buik. Ik ben als een frisse wind in de ziel. En ik laat je de zonnige kant van het leven weer ervaren.


Paarsrode draak

ik ben een paarsrood draakje met drakenbloed in mijn buik. De rode aders in mijn schubben zijn als lava, ze voeden je passie.