Het Loosterveld

van oude paden naar nieuwe wegen,
Nederlands sjamanisme


De roep van de draak

Oerkracht. Verbonden met het ontstaan van de vulkanen, de lavastromen. Van de oceanen, zeeën, rivieren en meren. Van de lucht en de wind. Van de aarde. Hoeder van de elementen. Bewaker van schatten, van innerlijke wijsheid. Draak.

Ieder van ons heeft een innerlijke draak die onze wijsheid diep in ons bewaakt. Die ons helpt onze innerlijke elementen te hoeden. Als je weer eens vuur spuugt omdat je boos bent bijvoorbeeld, kan draak je leren hoe met je boosheid om te gaan. Draak kan je begeleiden met het overwinnen van je angst. Leert je voor jezelf te gaan staan. Zo word je drakenhoeder.

Maar er is meer. De draken roeren zich. Ze roepen ons. De aarde is uit balans door de klimaatverandering. Door te werken met draken, help je de elementen te hoeden.

Op het geluid van klankschalen en andere instrumenten, maken we een trancereis. De draak of draken nemen je mee en leren je hoe je te verbinden en drakenhoeder te worden. Of, als je dat al bent, je verder te verdiepen. Misschien verander je zelf wel in een draak... Aansluitend doen we een ceremonie om de reis kracht bij te zetten.

  • Plaats: Emmen
  • duur van de workshop: ongeveer 2 1/2 uur
  • Datum en tijd: op afspraak
  • Investering in jezelf: € 60,00
  • wil je liggen tijdens de trancereis, neem dan zelf een matje mee
  • vind je een halve dag te kort? Een dagworkshop kan ook. Investering in jezelf is € 80,00

Opgeven kan hier