Het Loosterveld

van oude paden naar nieuwe wegen,
Nederlands sjamanisme

Dankwoord

De teksten voor deze website heb ik zelf geschreven. En ook de opmaak is van mijn hand. Maar ik had dit nooit voor elkaar gekregen zonder deze 2 kanjers:

goede vriend Paul van Dam van Passion4Biking. Hij heeft mij zo op de foto weten te krijgen dat ik mezelf er leuk op vind staan. Zijn foro's vind je bovenaan de pagina's Home, Nederlands sjamanisme, Sjamaans helen en Boek. En de foto's op de pagina's Opleiding en Over mij.

Astrid Jongbloed. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik mijn 'tone of voice'weer teruggevonden heb. Die was ik kwijtgeraakt door de ziekte van Lyme in mijn hersens. En ze heeft me geleerd dat een tekst schrijven en een pagina opmaken voor een website heel anders is dan voor een boek! Een aantal foto's zijn van haar hand: de foto's waarin ik in het paars gekleed ben.

Paul en Astrid, vanuit de grond van mijn hart bedankt voor jullie toewijding, kunde, opbouwende kritiek en geduld. Zonder jullie was deze website niet zo mooi geworden!

Links

www.spelendbewegendleren.nl, praktijk voor leerondersteuning en (kinder)coaching. Bij Joke volg ik hersentraining, vanwege de schade die de ziekte van Lyme heeft aangericht in mijn hoofd. Ik kan haar van harte aanbevelen!

www.hughjansman.nl, van ecologie naar inspiratie. Samen met Hugh organiseer ik Op verhaal komen in de natuur

Joselitomoves, wandelen en excursie op Gran Canaria. José, mijn vaste steun en toeverlaat tijdens mijn verdiepingsweek op Gran Canaria. Maar ook als we daar op vakantie zijn gaan we mee wandelen. Een vakantie op Gran Canaria is wat mij betreft niet compleet zonder wandelen met José en zijn vrouw Carine. En hij spreekt Nederlands, dus de taal is geen probleem!

http://www.kristalijn.com, edelsteencentrum Kristalijn van Coby de Grijs-Zwagerman en Johan de Grijs. Behalve prachtige edelstenen hebben ze ook kristallen schedels en drakenschedels. En ze geven cursusen en workshops. Van harte aanbevolen!

http://www.sytskenijland.com, Sytske Nijland, mandala tekenen, helend tekenen en creatieve bewustwording. Een heerlijkheid om te doen!

http://www.amitola.nl, Amitola, kristallen, lichtwerk. Een zeer veelzijdige vrouw, te veel om hier te benoemen, dus kijk vooral op haar website!