Het Loosterveld

van oude paden naar nieuwe wegen,
Nederlands sjamanisme

Dankwoord

De teksten voor deze website heb ik zelf geschreven. En ook de opmaak is van mijn hand. Maar ik had dit nooit voor elkaar gekregen zonder deze 2 kanjers:

goede vriend Paul van Dam van Passion4Biking. Hij heeft mij zo op de foto weten te krijgen dat ik mezelf er leuk op vind staan. Zijn foro's vind je bovenaan de pagina's Home, Nederlands sjamanisme, Sjamaans helen en Boek. En de foto's op de pagina's Opleiding en Over mij.

Astrid Jongbloed. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik mijn 'tone of voice' weer teruggevonden heb. Die was ik kwijtgeraakt door de ziekte van Lyme in mijn hersens. En ze heeft me geleerd dat een tekst schrijven en een pagina opmaken voor een website heel anders is dan voor een boek! Een aantal foto's zijn van haar hand: de foto's waarin ik in het paars gekleed ben. Houd je van kruidenthee, kijk dan beslist op haar website: www.kruidenhuisje.nl Ze geeft een fantastische cursus en verkoopt heerlijke thee.

Paul en Astrid, vanuit de grond van mijn hart bedankt voor jullie toewijding, kunde, opbouwende kritiek en geduld. Zonder jullie was deze website niet zo mooi geworden!

Links

www.astridhazelway.nl, heks, gids, je kunt bij haar terecht voor een reading, een good luck charm, aura spray of talisman. Van harte aanbevolen!

www.spelendbewegendleren.nl, praktijk voor leerondersteuning en (kinder)coaching. Bij Joke volg ik hersentraining, vanwege de schade die de ziekte van Lyme heeft aangericht in mijn hoofd. Ik kan haar van harte aanbevelen!

www.hughjansman.nl, van ecologie naar inspiratie

http://www.kristalijn.com, edelsteencentrum Kristalijn van Coby de Grijs-Zwagerman en Johan de Grijs. Behalve prachtige edelstenen hebben ze ook kristallen schedels en drakenschedels. En ze geven cursusen en workshops. Van harte aanbevolen!

http://www.amitola.nl, Amitola, kristallen, lichtwerk. Een zeer veelzijdige vrouw, te veel om hier te benoemen, dus kijk vooral op haar website!